Ако искате да поддържате състоянието си в добро, опитайте да вземете орехи за това.

Ако искате да поддържате състоянието си в добро, опитайте да вземете орехи за това.

В моите клиники за храносмилателни грижи всеки, който приема този вид формула, също би правил хидротерапия на дебелото черво преди или по време на прочистването. Сега хората купуваха продукта от магазин за здравословни храни, без да са почиствали преди това. Скоро разбрах какво се случва.

Хората, които не са се обърнали първо към прочистването на седемте канала на елиминиране, са изпитали тези очистващи реакции поради това, което е известно като умиране ??. Умирането настъпва, когато вредните организми умират в червата и отделят токсини. Това е известно още като реакция на Херксхаймер. Отговорих, като формулирах програма за цялостно почистване на тялото и винаги предлагах на хората да я приемат преди какъвто и да е вид микробно прочистване, независимо дали за паразити или Candida. Това е много важно в процеса на оздравяване.

Докато продължавах да изнасям лекции и консултации и с развитието на науката около почистването, формулирах по-целенасочени програми за почистване на черния дроб и бъбреците, както и специфични програми за детоксикация на тежки метали. Поставих всичко това в процес стъпка по стъпка, за да могат да се използват за определен период от време, за да улеснят програмата за следване от хората, както и достатъчно задълбочена, за да подготвят тялото за по-дълбоко почистване. Моля, не забравяйте, че е необходимо време, докато тялото се излекува отвътре навън.

Моята надежда за вас е, че програмата Steps of Cleansing е трансформираща програма за вашето здраве. Тя трябва да бъде включена в пълна програма за здравословно хранене, упражнения и прием на много вода.

Първа стъпка: Пълно почистване на тялото

Има две области, на които трябва да обърнете внимание, когато започвате цялостно прочистване на тялото:

прочистването на дебелото черво,   насочено към останалите канали за елиминиране „черен дроб, кръв, лимфа, кожа, бъбреци и бели дробове“, като ги поддържа с билки и хранителни вещества.

Това е цялостна детоксикация на тялото.

Когато черният дроб е претоварен с токсини, той не е в състояние да върши работата си и токсините се оставят да пътуват през кръвообращението и лимфата до други органи за елиминиране: дебело черво, бъбреци, бели дробове и кожа. Поради тази причина е най-добре да започнете общо почистване, което е предназначено да поддържа всички тези органи едновременно, със специален акцент върху черния дроб и дебелото черво. Моята компания предлага разнообразие от почистващи комплекти, които включват билки, които осигуряват подкрепа за всички органи и системи за елиминиране.

Например, ефективна билкова формула за почистване може да включва съставки като:

Бял трън Глухарче Цвекло Листа от артишок Лопен, отхрачващо средство Репей Царевична коприна Червена детелина Гума от лиственица

В допълнение към изброените по-горе билки за почистване на дебелото черво, формулата за цялостно прочистване на тялото трябва да съдържа…

капе алое, ревен, репей или трифала за симулиране на чревна перисталтика и магнезиев хидроксид за регулиране на водата в червата.

Много е важно дебелото черво да функционира правилно, в противен случай няма да е в състояние да елиминира токсините от черния дроб.

И без да елиминират токсините от черния ви дроб, те ще рециркулират и ще започнат проблема отначало. 

Формули за прочистване на дебелото черво като тази трябва да се приемат вечер преди лягане.

Фибрите са друг важен компонент на ефективната почистваща програма. Почистването стимулира черния дроб да отделя токсини в жлъчката, която след това се секретира обратно в храносмилателния тракт (чрез жлъчния мехур). Необходимо е да се приемат допълнителни фибри, за да се абсорбират и отстранят тези токсини чрез елиминиране на червата.

Една от най-добрите добавки с фибри е ленът, тъй като е около 50 процента разтворими и 50 процента неразтворими фибри. Разтворимите фибри абсорбират токсините, а неразтворимите помитат дебелото черво. Ленът се предлага и в органична (без пестициди) форма, което е плюс. Освен ако тежкият запек не е проблем, никога не правете програма за почистване без добавяне на фибри за подкрепа, за да вземете и елиминирате токсините. Ако запекът е проблем, може да се добавят фибри, след като се регулира елиминирането на червата.

Стъпка втора: Елиминиране на микроорганизмите….

2 3

Какво е по-важно за вашето здраве, хранене или упражнения? Храненето осигурява ежедневните градивни елементи за цялостното ви здраве и

Сандвичите са едно от най-конвенционалните и лесни за приготвяне ястия, когато бързате за работа или бързате да приготвите обяда на децата си. Но когато използвате грешни пълнежи и хляб, може просто да превърнете сандвича си в нещо, натоварено с празни калории и мазнини, което го прави нездравословно хранене. За да ви помогнем да приготвите вашите здравословни сандвичи, ето какво правите и не трябва да правите при приготвянето на сандвич:

Необходими неща за здравословен сандвич

1. Използвайте по-леки намазки

Вместо пълномаслена майонеза, можете да използвате майонеза с ниско съдържание на мазнини, горчица, салатен дресинг или хумус.

2. Използвайте много плодове и зеленчуци

Ключът към превръщането на вашия сандвич в много здравословен е да използвате повече плодове и зеленчуци. Добавете резени тиквички, резени домати, резени краставица, водни кестени, диня, пъпеш, круши, ябълки, медена роса и други плодове и зеленчуци за този хрупкав и питателен сандвич.

3. Използвайте пълнозърнест хляб

Използването на пълнозърнест хляб е много засищащо и също така ви дава диетични фибри. Пълнозърнестият хляб ви кара да се чувствате сити по-дълго, така че е правилният избор за вашата закуска.

4. Изберете постни протеини

Не всички меса са нездравословни, защото постното месо може да бъде здравословен избор за вашия сандвич. Използвайте постно пиле, пуешко, риба, сьомга или риба тон, вместо да използвате говеждо месо на скара.

5. Пригответе по-малки сандвичи

Винаги приготвяме сандвичи на големи порции и сме склонни да изядем всичко на мига. За да контролирате количеството ястия, които консумирате, направете сандвича си на по-малки порции. Можете да разрежете целия сандвич наполовина и да запазите другата половина за обяд.

Не за здравословен сандвич

За да завършите здравословния си сандвич, уверете се, че не използвате следното:

1. Не използвайте наслояване на сирене

Сиренето е много богато на мазнини, така че може да не искате да консумирате много слоеве сирене. Можете да премахнете сиренето напълно, но ако наистина не можете да устоите на сирене, можете да използвате нискомаслени сортове като швейцарско сирене.

2. Не използвайте студени разфасовки

Използването на месо за обяд или шунка улеснява приготвянето на сандвичи. Въпреки това, те могат да бъдат заредени с натрий, мазнини и консерванти, така че вместо това използвайте прясно, варено постно месо.

3. Не използвайте бял хляб

Белият хляб, за разлика от пълнозърнестия хляб, е пълен с празни калории и те обикновено се пожънат с фибри и хранителни вещества, което ги прави по-малко питателни. Белият хляб се прави с преработено брашно без желязо, протеини и фибри, което го прави нездравословен избор.

4. Не консумирайте предварително опаковани сандвичи

Поради нашия натоварен начин на живот, ние сме склонни да грабнем тези предварително опаковани сандвичи за това моментално хранене. Тези сандвичи обаче не са пресни и са направени с нездравословни съставки, така че по-добре направете сандвича си сами, като използвате горните съвети.

5. Не обожавайте сандвичи на скара

Сандвичите на скара са наистина много популярни в днешно време, но те също са заредени с масло. Ако искате този горещ сандвич, можете сами да препечете пълнозърнест хляб за вашия сандвич.

Когато използвате всички тези съвети, можете да превърнете сандвича си в нещо здравословно и засищащо.

за автора

Дейвид Кастелани е фитнес експерт, съобразен с диетата. Освен да тренира, за да поддържа форма, той винаги се грижи сам да приготвя храната си по възможно най-здравословния начин. Той обича да готви здравословни ястия, използвайки Shahiya Recipes.

Любовни дръжки ¦нежна дума са дали на тази отпусната област отстрани на корема, с която всеки се бори, за да я елиминира. Анатомичният термин от тяхно име е „наклонен“ и за съжаление тази част от тялото често се пренебрегва, ако това включва работа в областта на стомаха и корема.

Ако искате да премахнете любовните дръжки, може би и преди всичко от вас се изисква да консумирате по-малко калории, отколкото изразходвате всеки ден. Типичният здрав човек би трябвало да получава 2000 калории всеки ден, но когато се опитвате да се отървете от любовните дръжки, той ще консумира приблизително 1400 и 1800 калории дневно.

Ето някои страхотни съвета за намаляване на калориите за любовни дръжки:

Опитайте се да пиете вода поне 3 литра на ден. Винаги добавяйте зеленчуци в менюто си за вечеря и обяд. Яжте пресни плодове всеки ден Опитайте се да избягвате сирене и пържени храни Опитайте се да избягвате преработена захар (като: бонбони, бисквити и газирани напитки) Пийте 1 по-малко 12 -унция светла бира или чаша вино Опитайте се да ограничите приема на червено месо Опитайте се да избягвате сладките безалкохолни напитки, както и диетичните газирани напитки

Въпреки това, има някои изключително ефективни тренировки, които трябва да се практикуват редовно, за да се премахнат любовните дръжки.

Аеробните фитнес упражнения и вдигането на тежести ще ускорят намаляването на теглото: За премахване на любовните дръжки, аеробните фитнес упражнения (ходене, джогинг, продължителни усилия и т.н.) са много по-важни от всяко упражнение за корем. Не е необходимо просто да премахнете любовните дръжки, но може да има и ползи от външния вид, например повишена енергия, засилени емоции и по-добро физическо здраве. Вдигането на тежести или анаеробното упражнение увеличава мускулната тъкан, което завършва с повишен метаболитен процес. Така че вдигането на тежести и боравене с наклонени хора могат да ви помогнат да изгаряте телесните мазнини по-бързо и да развиете мускулния тонус.

Трептене на крака:

Много хора не разбират, че за да можете да тонизирате средната и любовната област на дръжката, трябва също да укрепите гърба си. Това създава баланс на сметката вътре в торса ви и намалява телесните мазнини, лежащи на гърба ви.

Легнете по корем и повдигнете ума си леко нагоре. Можете да запазите ръцете си право встрани или да ги огънете с лакти, опряни до вас. Повдигнете краката и коленете си започнали и пърхайте с краката си бързо назад и напред. Правете това за 25 секунди. Направете почивка от 20 секунди, след което повторете отново.

Twist Crunches: Това упражнение тренира вашите вътрешни и външни коси мускули заедно с ректус на корема. Основни са два мускула, които живеят около кръста ви. Телесните мазнини обикновено се спестяват в горната част на тези мускули, като по този начин се създава ефектът на любовната дръжка.

Легнете по гръб заедно със свити колене. Внимателно повдигнете ума си и сложете двете си ръце зад ума си, без да притискате пръстите си един към друг. Завъртете надясно, като вземете левия лакът за дясното коляно. Разширете левия си крак. Сега завъртете назад наляво, като вземете десния си лакът за лявото коляно. Разширете десния си крак. Направете това 25 пъти

Завъртания на багажника в изправено положение: Това е отлично упражнение от аеробен тип, което ще помогне за ускоряване на сърдечната дейност в допълнение към изгарянето на някои калории в средата.

Застанете заедно с краката си по отношение на един крак един от друг и отпуснати колене. Завъртете торса си наляво и поддържайте страните и краката си възможно най-стабилни. Докато завъртате наляво, смесете дясната си ръка пред тялото с ударно движение. Завъртете назад надясно и смесете лявата си ръка върху тялото с ударно движение. Направете 100 повторения.

Нека бъдем честни… Ако работите осем часа на ден, тогава вероятно прекарвате по-голямата част от будните си часове в затворено пространство

Любовни дръжки ¦нежна дума са дали на тази отпусната област отстрани на корема, с която всички се борят

Жените са изправени пред редица проблеми с красотата в настоящето. Независимо дали е свързано с теглото, косата или кожата им, проблемите нарастват с течение на времето. Ако сте сред жертвите на затлъстяване, акне по кожата или се притеснявате от падането или грапавостта на косата, тогава трябва да се погрижите какво слагате в устата си.

Храненето от вашата храна влияе пряко на тялото ви. Ако имате проблеми с падането на косата и дори най-добрият шампоан и балсам не ви причиняват промяна, тогава се хранете с най-добрите продукти, които могат да ви помогнат да си върнете здравето.

Закуска с ядки:

Ядките и сушените плодове съдържат много хранителни вещества, които могат да ви помогнат да постигнете здравето, от което се нуждаете за правилното здраве на вашата коса. Ето списък с хранителни вещества, които ще получите от ядките,

цинк:

Той е един от най-важните минерали, от който зависят повечето функции. Бадемите, кашуто и пеканите също са пълни с цинк. Ако падате косата, това може да се дължи на липсата на цинк в диетата ви.

Алфа-линоленови киселини:

Орехите са богати на алфа-линоленова киселина. Опитайте да ги похапнете, за да получите правилното хранене.

Омега 3:

Друго важно хранително вещество, което поддържа косата ви здрава, е Омега 3. Ако искате да поддържате състоянието си в добро, опитайте да приемате орехи за това.

селен:

Важно за здравето на скалпа ви, можете да използвате селен от бразилски орехи.

Счупете яйце за здравето на вашата коса:

Независимо дали го ядете или го слагате на главата си, яйцата помагат за поддържането на косата ви добра. Можете да пържите, варите, ядете поширани или бъркани яйца, за да получите протеина, който е необходим на главата ви.

В допълнение, витамин B-12 и биотинът, който присъства в яйцата, помагат на кожата, както и поддържат кичурите ви плътни и блестящи.

Пълнозърнести продукти:

Яденето на зърнени храни е много важно за тялото ви https://preglednaprodukta.top/nicozero/, както и за скалпа ви. Трите важни минерала в пълнозърнестите зърнени храни, хляб или други продукти са:

Желязо Витамини В Цинк

Значението на калция:

Млечните продукти като кисело мляко, мляко и сирене са много необходими за набавянето на тялото ви с калция, от който се нуждае. Обезмасленото мляко и киселото мляко също добавят казеин и суроватка, които са важни за блясъка на косата ви по всяко време.

Риби и зеленчуци:

Можете също така да получите Омега-3 от рибните продукти, които ядете. Сьомгата и рибата тон са най-добрият избор, който ще запази блясъка на косата ви. Мидите и стридите също са популярен афродизиак и добавят етерични масла към косата и скалпа ви.

Въпреки това, яденето на зеленчуци като цяло е полезно за тялото ви. Морковите са пълни с витамин А и естествено поддържат косата ви.

Яденето на горски плодове:

Боровинките са важни антиоксиданти и са важни за здравето и блясъка на косата ви. Можете да ги добавите в зърнената си закуска или да ги ядете сурови като закуски.

За автора:

Айлийн Саймън, професионален писател на здравни и фитнес блогове, работи с Infinity Age (IA), национална мрежа от лекари и здравни експерти. IA предоставя възможност за тези, които искат да подобрят производителността и да удължат младостта си с помощта на хормонални лечения, включително ХЗТ, HGH човешки растежен хормон и тестостеронова терапия за ниски нива на тестостерон.

IA предлага най-съвременни услуги както на мъжете, така и на жените, така че те да могат да възстановят хормоналния си дисбаланс и да започнат дълготраен, продуктивен живот.

Средната американска жена е 5 фута 4 и тежи 164 паунда; това се изчислява в ИТМ (индекс на телесна маса) от 27%. Мъжкият й колега е 5 фута 9 и 194 паунда, с ИТМ от над 28%. И двете са класифицирани като наднормено тегло, граничещо със затлъстяване.

Въпреки обществения протест за премахване на затлъстяването и предотвратяване на сериозните му последици от сърдечни заболявания, висок холестерол, рак, инсулт и диабет, малко хора наистина знаят как да се хранят добре и да поддържат здравословно тегло. По-малко знаят как да направят необходимите корекции, за да свалят излишните килограми.

Най-добрите приложения за iPhone за отслабване

Забележете, че не казах диета. Думата диета се дефинира като ограничаване на малки количества или специални видове храна с цел отслабване. ?? Всичко, което е ограничаващо, е изпълнено с фрустрация, отчаяние и в крайна сметка провал.

Published
Categorized as blog